Protestantse gemeente


Veldhoven

Virtueel KempenKoor

Virtueel Paaskoor KempenKerken

Op Eerste Paasdag, zondag 4 april, willen we tijdens de uitzending van de Paasviering een optreden laten zien van een virtueel Paaskoor van de KempenKerken. De bedoeling is dat je uit het Nieuwe Liedboek Lied 634: ‘U zij de glorie’ kunt inzingen via je smartphone. De verzamelde inzendingen worden door Wouter de Geus samengevoegd tot één groot koor. We hebben dit vorig jaar met Pinksteren ook gedaan.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Hiernaast staat de opname van het lied ‘U zij de glorie’, ingespeeld op orgel door onze nieuwe organist Ton van de Weem. Op het filmpje begint Ton met een voorspel. Daarna zing je couplet 1 en 2 (zonder tussenspel). Je kunt het filmpje ook opvragen bij Lieuwe Wijbenga (06-19356774), dan krijg je het filmpje toegestuurd op je smartphone.

Gebruik een koptelefoon of oortjes als je het lied inzingt. Via je smartphone maak je de video-opname. Oefen een keer voor je het opneemt. Zorg voor wat extra seconden aan het begin en aan het eind. Wacht dus met ‘stop’ drukken totdat de organist helemaal is uitgespeeld.

En ook belangrijk: maak je opname in de zogeheten ‘Landscape’ oriëntatie:
Landscsape.png

Stuur je opname via whatsapp naar Wouter de Geus: 06-23910813. Inzenden kan tot zondag 21 maart. Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van de opname, neem dan gerust contact op met Lieuwe Wijbenga. Veel succes!

Hartelijke groet,
Wim Dekker, Wouter de Geus en Lieuwe Wijbenga

​​​​​​​

Laatste wijziging: 2021-02-28 08:52:51

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met