Protestantse gemeente


Veldhoven

Pinksterkamp

50 jaar Pinksterkamp, nog even en het is zo ver!

50 jaar geleden werd het Pinksterkamp voor de eerste maal georganiseerd binnen onze Kerkelijke gemeente. Na 2 edities die door Coronamaatregelen iets anders waren, mogen we nu weer uitkijken naar een weekend lang gezellig samenzijn.

Van vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni 2022 vindt het kamp plaats op het kampeerterrein aan de Kreiel 11 in Wintelre. Je bent van harte welkom om een dag langs te komen, maar natuurlijk ook om 1 of meerdere dagen te kamperen met tent of caravan. Het pinksterkamp is voor iedereen toegankelijk dus ook voor vrienden en vriendinnen.

Activeiteiten en programma

We gaan druk aan de slag om een aantal leuke activiteiten aan te bieden, maar we roepen ook iedereen op die het leuk vind om zijn/haar enthousiaste ideeën met ons te delen. Net als in voorgaande jaren komt er waarschijnlijk op zaterdag een frietwagen naar het Pinksterkamp en kan iedereen (tegen een vergoeding) onbeperkt frietjes en snacks eten.

Op zondag pakken wij om 12.00 uur de draad op met een unieke Pinksterkamp-openlucht -kerkdienst. Na de dienst is er voor kampeerders en dag-gasten koffie/thee en kan de zelfgemaakte of meegebrachte lunch gezamenlijk worden gegeten. We willen vanwege het jubileum kijken of het mogelijk is om geïnteresseerden voor de kampdienst, die geen vervoer hebben, op te halen in Veldhoven, zodat ze toch aanwezig kunnen zijn. In de middag zijn er verschillende activiteiten. Zondagavond zorgen de BBQ-meesters (tegen een vergoeding) voor een heerlijke BBQ.

Alle avonden is er een groot kampvuur. Verder zijn er diverse speelattributen voor de kinderen aanwezig.

Interesse?! Stuur een mail naar jan_renee@hotmail.com. Je ontvangt dan een digitaal opgaveformulier.

Tarieven

 

 

Per persoon per nacht

 

€ 6,00

Friet Kind t/m 10 jaar

 

€ 5,00

Friet Kind vanaf 11 jaar en volwassen

€ 7,50

BBQ Kind t/m 15 jaar

 

€ 6,00

BBQ Volwassenen vanaf 16 jaar

€ 12,50

 

Voor vragen kun je contact opnemen via 06 – 42 10 96 35.

Namens de Pinksterkampcommissie

Jan de Kok

 

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Laatste wijziging: 2022-06-08 14:32:21

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met