Protestantse gemeente


Veldhoven

Vierplek Bladel

Info Website Vierplek Bladel

Info Website Vierplek Bladel

Na het bestuurlijk samengaan van de beide gemeentes is er een integratie proces gaande om stap voor stap te werken naar één Protestantse gemeente Veldhoven.

Nu kan men nog steeds op op de website “www.PKN-Bladel.nl” veel informatie over de Protestantse gemeente in Bladel vinden,  maar deze informatie is nu ook te vinden op de website van de Immanuelkerk.

Het einddoel is om te komen tot één enkele website ImmanuelkerkVeldhoven.nl met daarin een katern voor de Vierplek Bladel

De bezoekers van de website van de Immanuelkerk is het mogelijk al opgevallen dat in het hoofdmenu een item is toegevoegd nl. “Vierplek Bladel”.

De samenvoegde website.

In samenwerking met Wouter de Geus is het gelukt om de relevante pagina’s over te nemen. De opmaak is aangepast aan de website van Veldhoven.

Voor de bezoekers uit Bladel veranderd er binnenkort de volgende. Wanneer u dan naar “www.PKN-Bladel.nl” gaat zult u direct terechtkomen in het katern Vierplek Bladel van de site van de Immanuelkerk.. De bestaande site PKN-Bladel is dan niet meer bereikbaar.

De informatie uit en over Vierplek Bladel is in het katern samen gebracht om zo deze eenvoudig terug te vinden. Naast de gemeenteleden uit Bladel is deze informatie ook van belang voor vakantiegangers die in de regio een protestantse kerk zoeken.

Voor de informatie die van toepassing is voor iedereen, zoals organisatie, kerkblad, nieuwsbrief, ANBI enz., komt u op de website van de Immanuelkerk.


Hoe werkt de site Vierplek Bladel?

In het menu vindt u “Home” en dat brengt u naar het hoofdmenu van de Immanuelkerk.

De andere items in het menu bevatten informatie die betrekking heeft op de Vierplek Bladel.

·         “Vierplek Bladel” brengt u naar het hoofdmenu van Vierplek Bladel.

·         “Ons verhaal” geeft een beschrijving van de Vierplek Bladel

·         Via “Kerkdiensten Bladel” vindt u informatie over de diensten in Bladel

·         “Het Witte kerkje” gaat over ons kerkje

·         “Agenda Vierplek Bladel” geeft u een overzicht van de activiteiten in Bladel.

Snel vinden

Op de voorpagina linksonder is er een blok “Snel te vinden”. Daar vindt u direct toegang tot veel gebruikte items zoals laatste zondagsbrief, uitzending gemist, kerkblad enz.

In het blok er naast vindt u de laatste berichten uit de vierplek en daar weer naast de agenda Vierplek Bladel.

Het overzicht “Preekrooster”, met een lijst van de voorgangers, collecten, dienstdoende ouderling, organist vindt u onder “Kerkdiensten Bladel”.

 

Kijk gerust eens langs de verschillende pagina’s. Kloppen er zaken niet of mist u zaken laat het dan weten. Ziet u gemiste, gewijzigde of foute zaken in de agenda of nieuwsberichten ,die u wilt delen, neem dan even contact op.

 

Henk Brouwer

webmaster@pkn-bladel.nl

 

Laatste wijziging: 2021-08-28 12:31:28

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met