Protestantse gemeente


Veldhoven

Vierplek Bladel

Nieuw Kerkelijk Peil vragenlijst

Beste mensen,

 

Wij van het Witte Kerkje in Bladel doen mee aan Nieuw Kerkelijk Peil. Dat doen we niet alleen. Als kerken van de Kempen doen we dat tegelijkertijd. Nieuw Kerkelijk Peil geeft visie op de toekomst en helpt onze samenwerking. Het helpt ook zeker onze plaatselijke kerk. Doet u mee?

Doe jij mee? Nieuw Kerkelijk Peil begint met een vragenlijst. De Protestantse Theologische Universiteit heeft ‘m gemaakt. In elke kerk gebruiken we dezelfde vragenlijst. De universiteit maakt in december per kerk een resultaat. Dat is een overzicht van waar we goed in zijn. Of van waar we beter in kunnen worden. Dat kunnen we dan dus Kempen-breed bekijken en vergelijken. Misschien kunnen we elkáár helpen?!

Wij zijn in Bladel al begonnen in onze kerkenraadscommissie, de pastoraatsgroep en bij de ambtsdragers van dienst. Maar we willen de vragenlijst ook veel breder aanbieden – en dus ook aan u, aan jou. Het invullen kan nog tot 20 november. In elke kerk zijn er tot die datum momenten om de papieren vragenlijst te verduidelijken en samen in te vullen. Bij ons wordt daarvoor nog apart gelegenheid gegeven en wel : 

 

  • Op maandag 7 november om 14.30 uur in De Dissel
  • Na afloop van de livestream dienst op zondag 13 november, d.i. om 11.00 uur.

 

Er zijn papieren formulieren aanwezig om eventueel samen in te vullen of om achteraf thuis in te vullen. Lever het formulier dan wel voor de 20e in bij de brievenbus in De Dissel, óf bij Janneke Ockhuysen, Beukenbos 81, Bladel, óf bij Piet Matthijsse, De Kuil 35, Hapert. Via Piet kan het formulier ook nú al opgevraagd worden (tel 06 2390 5223).

Om het nog makkelijker te maken is het formulier ook digitaal verkrijgbaar. Ga daarvoor naar het volgende website adres:

nl-surveys.ncls.org.au

en kies als taal: nederlands.

 

 

 

Onze kerkcode voor deze enquête is   PKI31601 (NB: let op de “I”en de “1”).De bronafbeelding bekijken

Deze code moet ook op het papieren formulier worden ingevuld.

Zorg ervoor dat het formulier vóór 20 november ingevuld is. Met elkaar krijgen wij zo in zicht wat we in huis hebben als kerk. In januari bespreken de kerkenraden de uitkomsten.

En in februari hebben we een hoop praktische plannen klaarliggen. Daarover komt een Kempen-brede festivaldag.

Algemene informatie is te vinden op http://www.nieuwkerkelijkpeil.nl

Laatste wijziging: 2022-10-26 23:52:35

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met