Protestantse gemeente


Veldhoven

Vierplek Bladel

Uitzending gemist Vierplek

Uitzending Diensten Witte Kerkje in Bladel

Jaren lang hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de diensten van uit het witte kerkje wekelijkse uit te zenden via de radio KempenFM.

Maar vanaf september 2022 heeft het bestuur van de stichting aangegeven dat zij de zondags programmering willen aanpassen. De verhuizing van de studio naar het nieuwe MFA in Hapert is gekozen om deze aanpassing vorm te geven. Wij zijn KempenFM erkentelijk dat wij op deze wijze jaren lang onze thuiszittende luisteraars op eenvoudige wijze konden bereiken.

Het besluit betekend voor onze uitzendingen dat die niet meer doorgegeven kunnen worden via de radio.

Wij hebben gekozen om nu gebruik te maken van de digitale mogelijkheid om de dienst uit te zenden via internet. Via kerkomroep.nl kunt u nu alle diensten live meeluisteren. Niet alleen de zondagdiensten, maar ook bijvoorbeeld de diensten in de stille week voor Pasen, rouw en trouwdiensten enz.

De opnames van de diensten blijven ook na afloop langere tijd beschikbaar via kerkomroep.nl.

Om gebruik te maken van deze mogelijkheid heeft u wel een internet verbinding nodig. Dit kan zijn via uw PC of laptop. Maar ook een tablet of een IPad beschikken over deze mogelijkheid. Maar ook als u de beschikking hebt over een smartphone kunt u mee luisteren.

Hoe kan ik nu meeluisteren met de diensten?

U gaat naar kerkomroep.nl In het veld “Zoek uw kerk” vult u in Witte kerkje Bladel. Kies onze kerk in de lijst.  Dan vindt u per datum de dienst. Klik op luisteren.

Uitzendingen buurgemeenten

Onze buurgemeenten in De Kempen maken gebruik van beeldopnames via video. Wilt u een van hun diensten mee beleven dan kunt u die ook vinden via internet. Hieronder de kerken met de juiste link naar de opnames.

Protestantse Gemeente Veldhoven

Immanuelkerk via Kerkomroep.nl

Protestantse Kerk Bergeijk

Uitzendingen via YouTube

Protestantse Kerk Hoogeloon-Eersel

Uitzendingen via YouTube

Protestantse Gemeente Valkenswaard

Ontmoetingskerk via YouTube

Protestantse Gemeente Agnus Dei Waalre

Agnus Dei Kerk vis Kerkdienstgenist.nl

Laatste wijziging: 2022-09-19 22:18:01

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met