Protestantse gemeente


Veldhoven

Ontmoeten

Er zijn bij de Immnuelkerk allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Deze pagina geeft een overzicht (op alfabet)

Alleengaanden

We komen regelmatig bij elkaar op zondag na de kerkdienst. Kijk in SAMEN.

Doopcatechese

Drie keer een avond praten met andere jonge ouders, voor of na het dopen.
Je hebt tenslotte zoveel vragen als je net een kind hebt! Je vindt de aankondiging hiervoor in Samen.

Huiskamer Open

Elke dinsdag middag, van 14.00 tot 16.00 uur, is de kerk open.
Elke dinsdagmiddag is zijn er twee mensen, die als gastheer/gastvrouw, zorgen voor een kop koffie of thee, in de Huiskamer. En zo'n 'bakkie' nodigt ook uit tot gesprek. Niet per se over ernstige of serieuze dingen, maar soms loopt zo'n gesprek wel daar op uit.
De kerk is niet alleen open voor gemeenteleden. Ook de leden van de wijk d'Ekker worden op de hoogte gehouden van deze activiteit in onze Immanuelkerk. In het wijkblad van d'Ekker kunnen ze daarover lezen. Ook dat de kerkzaal op die dinsdagmiddagen open is voor stilte, het aansteken van een kaars, het lezen van een gebed of een gedicht. Info.: Ineke van veldhuizen; [email protected]

Huiskamer Plus

(alleen als het aangekondigd is)
Indien deze activiteit doorgang vindt, op de eerste of derde dinsdag om 14.00 uur. 
Voor de concrete invulling van die eerste en derde dinsdag moet u in Samen of in de Veldhovense huis-aan-huis-bladen kijken; daarin leest u wat het thema is van de betreffende dinsdag. 
Voor informatie kunt u terecht bij Ineke van Veldhuizen (tel. 253 57 69)

KerstInn

De traditie wordt ook dit jaar voortgezet. Er wordt in december een kerstInn gehouden voor een goed doel. Dat goede doel wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. De kerstmarkt is mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers. De bedoeling is om als gemeente een gezellige dag te hebben en daarbij interessante, eigengemaakte artikelen te verkopen. Op de kerstmarkt kan ook koffie gedronken worden, met iets lekkers. Er is ook ieder jaar soep. Afgelopen jaar was er voor het eerst een KerstInn.
Contactpersoon: Betty de Jonge; [email protected] (tel: 253 44 40)

Kinder Kledingbeurs

Bedoeld voor ouders met kinderen. Kleding met maten van 80 t/m 176. De opbrengst gaat naar een goed kinderdoel. De beurs is 2x per jaar, in het voor- en najaar. 
Zie de website voor meer details. kkbveldhoven.dse.nl

Samen eten

Elke laatste zondag van de oneven maanden wordt iedereen  uitgenodigd te komen eten in de huiskamer. We spreken tevoren af wat we eten en we verdelen de taken. Dit is geen ‘vaste’ groep: als je zin hebt, kom je (alle leeftijden). Wel altijd even opgeven!
Contactpersoon: Henk Kroesbergen; [email protected] (tel: 254 00 59)

Soos in de Immanuelkerk

Houdt u van een babbeltje bij een mokje koffie of thee? En vindt u het leuk om samen een spelletje te doen? Dan bent u bij de Soos aan het goede adres. Wilt u liever gastvrouw of -heer zijn, dan bent u ook welkom. We hebben geen leeftijdsgrens: geen ondergrens en geen bovengrens! Iedereen is welkom. Als het lastig is zelfstandig te komen, dan kan één van oze chauffeurs voor u rijden. Samen zingen, spelletjes doen en praten, om de week op dinsdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur. 11 & 25 september, 9 & 23 oktober, 6 & 20 november, 4 & 18 december.
Waar: Immanuelkerk, in de ruimte achter de trap (met die zachte stoelen!).
Nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen of bel Rika van Straten (tel: 253 95 27)
Tot Ziens!

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met