Protestantse gemeente


Veldhoven

Ontmoeten

Er zijn bij de Immanuelkerk allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Deze pagina geeft een overzicht (op alfabet)

Alleengaanden

We komen regelmatig bij elkaar op zondag na de kerkdienst. Kijk in SAMEN.

Doopcatechese

Drie keer een avond praten met andere jonge ouders, voor of na het dopen.
Je hebt tenslotte zoveel vragen als je net een kind hebt! Je vindt de aankondiging hiervoor in Samen.

Huiskamer Open

Elke dinsdag middag, van 14.00 tot 16.00 uur, is de kerk open.
Elke dinsdagmiddag is zijn er twee mensen, die als gastheer/gastvrouw, zorgen voor een kop koffie of thee, in de Huiskamer. En zo'n 'bakkie' nodigt ook uit tot gesprek. Niet per se over ernstige of serieuze dingen, maar soms loopt zo'n gesprek wel daar op uit.
De kerk is niet alleen open voor gemeenteleden. Ook de leden van de wijk d'Ekker worden op de hoogte gehouden van deze activiteit in onze Immanuelkerk. In het wijkblad van d'Ekker kunnen ze daarover lezen. Ook dat de kerkzaal op die dinsdagmiddagen open is voor stilte, het aansteken van een kaars, het lezen van een gebed of een gedicht. Info.: Hanna van Eijk, 040-253 89 37; hanna@vaneijk.me

KerstInn

De traditie wordt ook dit jaar voortgezet. Er wordt in december een kerstInn gehouden voor een goed doel. Dat goede doel wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. De kerstmarkt is mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers. De bedoeling is om als gemeente een gezellige dag te hebben en daarbij interessante, eigengemaakte artikelen te verkopen. Op de kerstmarkt kan ook koffie gedronken worden, met iets lekkers. Er is ook ieder jaar soep. Afgelopen jaar was er voor het eerst een KerstInn.
Contactpersoon: Betty de Jonge; bettydejongebouma@upcmail.nl (tel: 040 253 44 40)

Kinder Kledingbeurs

Bedoeld voor ouders met kinderen. Kleding met maten van 80 t/m 176. De opbrengst gaat naar een goed kinderdoel. De beurs is 2x per jaar, in het voor- en najaar. 
Zie de website voor meer details. kkbveldhoven.dse.nl

Soos in de Immanuelkerk

Houdt u van een babbeltje bij een mokje koffie of thee? En vindt u het leuk om samen een spelletje te doen? Dan bent u bij de Soos aan het goede adres. Wilt u liever gastvrouw of -heer zijn, dan bent u ook welkom. We hebben geen leeftijdsgrens, geen ondergrens en geen bovengrens! Iedereen is welkom. Als het lastig is zelfstandig te komen, dan kan één van onze chauffeurs voor u rijden. Samen zingen, spelletjes doen en praten, om de week op dinsdagmiddag elke veertien dagen tussen 14:00 en 16:00 uur.

Waar: Immanuelkerk, in het Kapelleke.
Nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen of bel Rika van Straten (tel: 040 253 95 27)
Tot Ziens!

Laatste wijziging: 2022-03-09 14:52:06

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met