Protestantse gemeente


Veldhoven

Thuis meebeleven

Voor mensen die, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om naar de Immanuelkerk te komen, bieden we de mogelijkheid aan om thuis de kerkdienst live of later online te bekijken door middel van KerkTV. Via deze link kunt diensten bekijken.

Nu in de Coronatijd thuis een viering bekijken de enige mogelijkheid is, kan het zijn dat de capaciteit van KerkTV niet voldoende is. In dat geval kunt u de opgenomen viering ook bekijken via Youtube.

Viering van zondag 28 juni op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=CxKwZ8MGE3s&t=389s

 

Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van KerkTV neem dan contact op met de scriba. U kunt ook met de audiospeler hieronder live luisteren of later via deze link. U kunt kerkdiensten tot ongeveer een jaar geleden terugluisteren.

Ook kunt u de liturgie online bekijken. Dit kan op deze pagina in de rechter kolom, of u kunt de meest actuele liturgie hier downloaden

Let op: ivm auteursrechten staat elke liturgie maar beperkte tijd op de website. Voor elke dienst wordt de liturgie vervangen door de nieuwe. Dit zal in de regelop zaterdag zijn. In de week kunt u de liturgie van de laatste zondag nog bekijken.

Klik hier op de afspeelknop om live te luisteren:

Hier kunt u de opnames van het afgelopen jaar beluisteren:

Hier te vinden: Protocol KerkTV

Laatste liturgie

Vanwege de KerkTV uitzendingen als vervanging van de reguliere kerkdiensten is tijdelijk geen liturgie beschikbaar.

Immanuel kerk en ontmoetingscentrum is onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland | (c) 2018 Wouter de Geus
Inloggen voor beheerders
Gemaakt met